Smålån til små kjøp


Det ligger litt i navnet at smålån er noe man tar opp til typiske små kjøp eller betalinger av varierte årsaker. Det finnes mange långivere på internett som legger til rette for at man kan ta opp smålån. Dette er selvfølgelig en god business, og det er fordi avkastningen er så mye bedre enn det ville være å sette pengene i banken. Dette må den som tar opp smålånet være bevisst på, slik at man ikke går i gjeldsfella.

Man trenger sjelden å stille sikkerhet for slike smålån, men man være nådd en visst alder og ha fast stabil inntekt. Det er utallige grunner til at det kan være aktuelt for deg å ta opp ett smålån fra en långiver du finner på internett. Du kan være en samler av antikviteter, og får da tilbud du ikke kan takke nei til. Plutselig dukker det eksemplaret du har lett lenge etter opp, og du har akkurat ikke råd til å anskaffe det. Da kan smålån være greit for å fordele utgiften ut over et større tidsrom.

Det kan hende du vil investere i valuta, og vil slå til når en aksje virkelig setter fart, enten du skal satse bull eller bear på den. Dette er risikabelt, men kan gi deg en flott gevinst dersom du er en god aksjespekulant. Det kan også hende at du en dag mistet krona på tanna som du fikk for 15 år siden, og må gjennomføre et litt kostbart tanninngrep.

Andre årsaker kan være at du vil overraske kjæresten din, som nettopp har tatt doktorgraden i psykologi, på en flott reise til Toscana i Italia. Gå på vinrankene og drikke prosecco midt på dagen. Kanskje er du en svoren fotballsupporter, og du og kameratene har bestemt dere for å reise til England for å oppleve det store byderbyet mellom to giganter.

Det er en mulighet at du har arvet en hytte på fjellet, og har funnet ut at du vil legge nytt veggpanel og legge inn kloakk før vinteren. Kanskje skylder du en venn en tjeneste og han trenger din hjelp akkurat nå. Søk om smålån her.

Døråpneren

Selv om du har søkt mange ganger, og fått avslag, trenger dette ikke å bety kroken på døra for deg som trenger et smålån. Situasjonen din kan ha endret seg litt, inntektene dine er stabile og det synes til at du betaler alle dine regninger. Selv om alle långivere vil utføre en vurdering av din nåsituasjon, er det ikke alltid den er like grundig.

Det kommer an på den summen du ønsker å låne, den økonomiske situasjonen din og den historiske siden din. Ser låneutgiverne at du har blitt mye bedre over tid, vil du mest sannsynlig få innvilget smålån.  Har du i tillegg en medlåntaker, samboeren eller en annen, vil sjansene øke for at du kan ta opp et smålån og kanskje et større også dersom dokumentasjonen og situasjonen tilsier det. Det er derfor aldri for sent å søke om smålån for alle og enhver, især om du har en god plan på dit lånebehov, hvordan du skal håndtere det og kan vise til en god økonomi som kan håndtere de månedlige utgiftene.