Pris på frisører


Frisør

I de fleste byer er det dukket opp billigfrisører på hvert gatehjørne. Dette utfordrer levedyktigheten til de resterende frisørene.

Billigfrisører med hurtigfrisyrer

Billigfrisører med hurtigfrisyrer dukker opp på hvert gatehjørne og tilbyr klipp til langt under halve prisen av en vanlig frisørsalong, I utgangspunktet bør det ikke være noe problematisk med det, men det utfordrer levedyktigheten til frisører som ønsker å tilby kompliserte og spesielle frisyrer i tillegg til en vanlig herreklipp. Mange av billigfrisørene tilbyr en rask klipp som gir rask omsetning av kunder slik at de til slutt tjener nesten like mye per time som en vanlig frisør. Men mange av disse frisørene kan ikke tilby å klippe en avansert frisyre som du f.eks kan hos en frisør i Xhibition kjøpesenter. Ofte tar de likevel på seg oppdrag som jenter som gjør seg klar til konfirmasjon eller bryllup, men kan ende opp med å lage en halvgod frisyre som kunden ikke er fornøy med.

Frisør

Store prisgap på frisører

Med denne typen tilbydere i markedet blir det store prisgap på frisører. Har man dårlig råd, har man ikke et valg. En billigfrisør kan tilby en herreklipp helt ned til 150-200kr, mens de som tilbyr alle mulige frisyrer kan ta opptil 600-700kr for det samme. Skal man tilby et kvalitetsprodukt, er man ofte nødt til å ta en del betalt for en klipp da husleien er høy og man ofte må bruke en del tid på hver kunde. I noen tilfeller må man benytte denne typen frisører for spesielle anledninger om man har spesielle ønsker. Den frisøren man bruker til å stelle håret før et bryllup trenger kompetansen og tiden det tar å klargjøre en brud med spesifikke ønsker for hvordan bryllup og utseende skal være.

Billigfrisører med hurtigfrisyrer utfordrer frisørmarkedet og presser prisene. Dette kan skape utfordringer for de som ønsker å tilby et større spekter av frisyrer for forskjellige anledninger.