Øk verdien på din bolig med noen enkle steg


eiendomsmegler

Er du på utkikk etter å selge egen bolig før du flytter inn i et større og bedre hus? Dette er en fantastisk situasjon å være i, men den er ikke alltid helt problemfri. Det å selge et hus er nemlig ofte mye lettere sagt enn gjort.

Før jobben settes i gang så er det lett å tenke at noen kommer til å kjøpe ditt gamle hus med en gang, det fungerte jo tross alt bra for deg og det må være mange folk som er interesserte, men du kommer nok fort til å oppdage at det finnes mange gode tilbud på boligmarkedet og det er ingen garanti at folk kommer til å stå i kø for å kjøpe ditt hus.

Skaff deg en god eiendomsmegler

Det er nemlig ikke alltid like lett å se hva som er galt og hva som er bra i ditt eget hjem. Det gamle teppet som virkelig gjorde stua komplett har for eksempel et hull som du aldri la merke til. Du har glemt hullet i veggen fordi du hang et bilde over det.

god eiendomsmegler

Slike ting skjer i alle hjem og vi tenker alle at huset vi selv har bodd i i flere år er huset alle andre drømmer om. Man blir rett og slett litt blind når man skal selge sitt eget hus. Dette problemet elimineres enkelt så snart du involverer en god eiendomsmekler.

Mange tenker kanskje at en eiendomsmegler ikke er verdt å bruke penger på. De tar betalt for å selge ditt hus eller eiendom, noe du strengt tatt selvfølgelig kunne gjort selv. Så hvorfor betaler vi eiendomsmeglere til å selge vårt hus? Hva får vi egentlig igjen for denne tjenesten?

Det vi får igjen, er en seriøs aktør som gjør alt de kan for å gjøre vårt hus så attraktivt som mulig for potensielle kjøpere. En eiendomsmegler har ikke de emosjonelle tilknytningene du har når det kommer til ditt hus og vil derfor kunne prate om denne boligen på en mye mer objektiv og fornuftig måte enn hva du som regel klarer på egenhånd.

Spar tid og penger

Ideen om at åpne dører er nok for å selge en bolig, er i bestefall en utdatert ide som ikke gjelder i dagens samfunn, og i verstefall så var det en idiotisk ide som ikke en gang fungerte til å begynne med. Sannheten er uansett at de fleste undervurderer hvor vanskelig det kan være å selge en bolig.

Spar tid og penger

En god eiendomsmegler vil ikke bare stelle i stand ditt hus og sørge for at det ser så bra ut som overhodet mulig før det kommer på markedet, en god eiendomsmegler vil også bruke all tid de trenger å bruke for å sørge for at kjøperne er de rette.

Dette betyr at dine interesser som selger ivaretas like bra som interessene til kjøperen. Med en god eiendomsmegler så reduseres ditt arbeid med å selge eget hus. Du trenger ikke å arrangere visninger, du trenger heller ikke å prate med potensielle kjøpere av ditt gamle hus.

Med f.eks den beste eiendomsmegleren så trenger ikke din hverdag å endres bare fordi du bytter bolig. Du kan fremdeles gå på jobb som vanlig, du trenger ikke å bekymre deg for hvem som skal se boligen og når, du trenger heller ikke å bekymre deg for om din gamle bolig er ryddig og fin.

Selg din bolig uten stress og ekstra arbeid

Realiteten er at det er mye arbeid å stelle i stand en bolig før visning. Boligen må ryddes og vaskes, enkelte møbler og inventar må flyttes eller erstattes, og alt må se så bra som overhodet mulig ut.

I tillegg så er det flere ting som ikke kan sees av den som tidligere eide boligen. Du har utvilsomt egne, emosjonelle minner knyttet til stedet du har bodd i flere år, men sannheten er at det å se disse minnene, kan skremme bort potensielle kjøpere.

Selg din bolig uten stress

Dette høres kanskje litt rart ut, men det gir egentlig god mening: hvem ønsker vel å tilbringe tid i et hus som fremdeles har personlige bilder og liknende liggende rundt omkring? For oss som har tilbrakt flere år i et hus så er bildene av vår familie det aller viktigste med hele boligen, men for nye kjøpere så vil disse bildene ofte lede til at de ikke lenger er interesserte.

Dette er fordi vi ikke ønsker følelsen av å vandre inn i noen andres hjem. Vi ønsker følelsen av å vandre inn i et hus vi aldri har lagt merke til før, et hus med urealisert potensiale som vi kan endre og gjøre til vårt eget. Dette er ting enhver eiendomsmegler vil være klar over.

Benytt deg av førsteklasses profesjonalitet

Det er nemlig mange små faktorer man må være klar over før man selger et hus. Dette er en vanskelig fulltidsjobb, noe som betyr at den gjøres best av de som gjør denne jobben på en daglig basis.

førsteklasses profesjonalitet

En seriøs eiendomsmegler vil aldri glemme å fjerne familiebildene fra veggene, de vil heller ikke glemme å bytte ut teppet eller vaske gulvene. I tillegg så er det mange eiendomsmeglere som er flinke til å tilby godterier eller mat til folk som kommer på visning, noe som kan føre til en god stemning og ekstra tilbøyelighet hos en potensiell kjøper.

Sannheten er at det er veldig få ting man i dag ville solgt eller kjøpt uten å først hørt med en profesjonell, og det samme bør gjelde ditt hus. Det er selvfølgelig mulig å selge huset ditt på egenhånd, men på denne måten er det også mye lettere å bli lurt trill rundt.

En eiendomsmegler sørger for at du får det du skal ha for ditt hus, samtidig som du ikke trenger å legge arbeid ned i salget. Her blir alt tatt vare på av et profesjonelt firma som hele tiden har din beste interesse i tankene.