Bør jeg bleke tennene selv eller gjennom profesjonell hjelp?


Fordeler med å bleke tennene

Å ha et hvitt og glødende smil er viktig for de fleste mennesker. De som ønsker dette innser hvilket fantastisk tillegg dette er til blant annet selvtilliten. Smilet ditt sier tross alt så mye om deg som person, og et fint, hvitt smil kan gi deg en flott kjæreste, drømmejobben, eller bare generell selvtillit.

Tannbleking fremstår som den enkleste måten for å realisere dette. En bør selvfølgelig i utgangspunktet unngå røyking og usunn mat, så vel som å sørge for at en pusser tennene regelmessig. Men det er enklere sagt enn gjort, og mange går selvfølgelig fella der tennene blir gulere og gulere, uten at en egentlig legger skikkelig merke til skillet.

Mange lander derfor på tannbleking, selv om for eksempel enkelte tannpastaer lover hvitere tenner over tid. Disse skal en dog vite at faktisk bare inneholder blekningsmidler, slik at direkte tannbleking er et mye bedre alternativ. Her legger man gjerne på en enkel krem på tennene som hjelper til med tannbleking.

Men eksempelet ovenfor får det hele til å høres litt enklere ut enn hva det kanskje er. Det er tross alt en grunn til at tannlegene tilbyr tannbleking fra sine egne tannlegekontor. Er det en lur ide å bleke tennene selv, eller er dette en oppgave, slik som klipping av håret, der en helst bør søke profesjonell hjelp?

Bleking av egne tenner

Bleking av egne tenner er en prosess som har blitt populær over årene, da spesielt med tanke på at produktene har blitt slippet for at folk flest kan bruke disse selv. Det er tross alt ingen lang prosess som inngår i det å bleke tennene sine, og for de aller fleste metoder innebærer det påføring av krem.

Det som dog gjerne er problemet med tannbleking på egenhånd er å sørge for at utstyret og kremen benyttes riktig. Selv om begge nok medfølger grundige manualer, så finnes det mange prosesser som nok utføres best av de som har gjennomgått grundig trening, det være seg en hårklipp eller nevnte tannbleking.

Bleking av egne tenner kan for eksempel føre til problemer slik som ujevn bleking, at en bommer på enkelte steder, for mye bleking som fører til tannskader, og lignende. De færreste er faktisk egnet til å bleke sine egne tenner. Allikevel finnes det selvfølgelig også noen fordeler.

bleke tennene

Den kanskje største fordelen må nok sies å være de lave kostnadene. Du sparer tross alt ganske store beløp på å unngå å gå til en tannlege. Husk også på at du hos en tannlege mest sannsynlig må komme tilbake opptil flere ganger, slik at kostnadene baller på seg over tid.

Derfor bør du velge profesjonell tannbleking

Allikevel er det som nevnt et problem at de færreste vet akkurat hvordan tannbleking bør utføres. Det kreves nemlig en aldri så liten ekspertise for å utføre en slik prosess på riktig måte. Påføring av tannbleking tar ikke spesielt lang tid og er ikke vanskelig – så sant en har kunnskapen.

profesjonell tannbleking

Verdt å merke seg er det dessuten at det er enklere å påføre tannbleking på en annen person enn på seg selv, akkurat som de aller fleste andre prosesser. Derfor kan det være godt å i hvert fall få en person til å hjelpe deg om du ønsker å gjøre det selv, men da er igjen den profesjonelle hjelpen til tannbleking nok det beste alternativet som du kan få kjøpt i nettbutikken https://ishop.no/tannbleking/.

Igjen er kostnaden høyere ved valg av profesjonell tannbleking, og det kan fort hende du må besøke tannlegen flere ganger, en kostnad du bør regne inn i budsjettet. Allikevel kan det ikke understrekes hvor verdifullt det er med et flott smil, da dette kan få deg ganske så langt her i livet.

Mest nevneverdig er det nok at profesjonell tannbleking forsikrer deg om at du blant annet får et jevnt og fint, hvitt resultat for dine tenner. Du unngår også å få skader på tennene som følger av feil påføring. I det hele tatt er det i grunn ikke verdt det å ta risikoen med å bleke tennene selv, da profesjonell tannbleking sin verdi snakker for seg selv.

Fordeler med å bleke tennene

Den største fordelen med å bleke tennene, slik at de selvfølgelig da blir hvitere, er den nye selvtilliten du som menneske nå vil ha. Her kan du smile oftere, og det er faktisk bevist at hvis du smiler, selv om du ikke har en grunn, så blir du faktisk gladere ved hjelp av smilet i seg selv.

Dessuten, som nevnt tidligere, så er det store fordeler knyttet til hvordan du agerer med andre også. Fra kjærlighetsforhold til jobbintervjuer, så kan det både være uvurderlige og kvantitative verdier i det å bleke tennene. I grunn handler dette bare om hvilket perspektiv en velger.

Fordeler med å bleke tennene

For eksempel blir jobbintervju ofte basert på utseende, hvorvidt intervjuet skal utføres slik eller ei. Det er rett og slett bare en følge av det at vi er mennesker. Det å smile er kanskje det viktigste du kan gjøre i en slik setting, men dersom dine tenner er helt gule og misfargede, så kan dette være vanskelig for deg.

Smiler du ikke, så er sjansen stor for at drømmejobben glipper, men selv om du skulle smile, så viser mye statistikk at gule tenner gjør det vanskeligere å få en jobb! Derfor er fordelene ved å bleke tennene dine helt klare, også i form av de kapitale verdiene som kan åpenbare seg.

Smil til livet!

Igjen er nok dog den viktigste goden ved å bleke tennene dine at du får selvtilliten din tilbake. Først og fremst skal du velge om du vil bleke tennene selv, eller om du ønsker profesjonell hjelp til din tannbleking. Sistnevnte anbefales som et helt klart best alternativ for deg som vil bleke tennene dine.

Får du et jevnt og godt resultat, med hvite tenner som gløder når du smiler, så tiltrekker du deg nok mye god oppmerksomhet. Du kan så smile til livet, for med et flott smil, så kommer det nemlig mange goder. Bare det å smile i seg selv er tross alt bevist å gjøre deg lykkeligere!